Monday, 30 March 2009

Personal branden voor vrouwen - the female factor

Zaterdag bij een workshop personal branding voor vrouwen geweest in Delft - van Tessa Faber (Making Sense Coaching). Ik vond het helemaal leuk! Ik heb natuurlijk een aantal foto's gemaakt. Een van de fleurige aanwezigen heeft er een artikel over geschreven. Er hing een sfeer van vertrouwen, openhartigheid en respect. Personal branding voor vrouwen, misschien wel dubbel zo belangrijk. De vrouw wordt door Tessa vergeleken met een diamant: schitterend in al haar facetten, veelzijdig door haar vele rollen in het leven, waar ze zo in probeert uit te blinken. Het personal branding heeft nog zo de lading van gelikte marketing of reclame, van een flitsende buitenkant, van een nep-imago.


Het tegenovergestelde is waar! We hebben diep nagedacht, maar ook geknipt en geplakt, en gelachen. Even back to basics, waar gaat het nou helemaal om in het leven... toch niet om een gladde buitenkant?

We mochten nadenken over een metafoor die onze essentie weergaf... hm. Daar kom ik nog op terug. We mochten ook ons motto weergeven op een Delfts blauw tegeltje. Ik kon hem invullen, want ik heb hem:Nu moet ik het aléén nog maximaal in de praktijk gaan brengen...

1 comment:

Tessa Faber, Making Sense Coaching said...

Hoi Tessa,

Erg leuk verslag en mooi plaatje, die heb ik even opgeslagen voor mezelf....

En goed dat je het tegeltje hebt gemaakt!!

gr
die andere Tessa